Over Regelink Schroothandel

Welkom op de website van H. Regelink Schroothandel. Opgericht in 1946 is H. Regelink Schroothandel inmiddels uitgegroeid tot een metaalrecyclingbedrijf van formaat.

Onze werkzaamheden bestaan uit de volgende activiteiten:

  • Recycling ferro en non ferro
  • Recycling van loodaccu’s
  • Containerservice
  • Sloopwerken

Zakelijk of particulier, voor de recycling van al uw ijzer- en metaalafval bent u bij ons op het juiste adres.

 

Recycling ferro en non-ferro metalen

Regelink Schroothandel verzorgt zowel de recycling ferro en non-ferro metalen. Onder ferro verstaan wij alle mogelijk soorten ijzer. Voorbeelden van non-ferro metalen zijn onder andere; koper, lood, aluminium etc.

Op onze werf in Kampen worden deze ferro en non-ferro metalen na inname klaargemaakt voor verdere recycling. Deze worden vervolgens met vrachtwagens of per binnenschip afgevoerd naar andere recyclingbedrijven in Europa.

 

Recycling van accu’s

Regelink Schroothandel is een van de marktleiders op het gebied van accurecycling in Nederland.

Oude accu’s worden met behulp van gespecialiseerd transport bij u afgehaald. Op onze werf worden de accu’s gereed gemaakt voor recycling en vanaf hier getransporteerd naar erkende verwerkers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat u een realistische vergoeding, welke gerelateerd is aan de actuele loodprijs, voor uw oude accu’s te geven.

U kunt uw oude accu’s uiteraard ook komen brengen op onze werf in Kampen.

Sloopwerken

Ook in sloopwerken hebben wij jarenlange ervaring. Deze sloopwerken doen we in samenwerking met diverse partijen. Wij verzorgen dan zowel de sloop als de afvoer van de vrijgekomen materialen. Alles natuurlijk aangepast aan de wensen van de klant.

Containerservice

Voor bedrijven biedt H. Regelink Schroothandel de mogelijkheid om een schrootcontainer neer te zetten. Wij hebben containers van verschillende volumes zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw afvalstroomverwerking.

Wij kunnen vrijwel direct containers aanleveren. Wij vervoeren de container naar de door u opgegeven locatie. Is uw container vol of heeft u hem niet meer nodig? Op het tijdstip dat u het beste uitkomt halen wij uw container weer op. 

Certificering

  1. Regelink Schroothandel is VIHB gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is nodig bij het beroepsmatig vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, gevaarlijke afvalstoffen en ingezamelde huishoudelijke afvalstoffen.
  2. Regelink Schroothandel is lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF). Als lid van de MRF zijn wij in het bezit van het zogenaamde MRF-Keurmerk. De MRF is de brancheorganisatie van de metaalrecyclingsector waar meer dan 150 metaalrecyclingbedrijven bij aangesloten zijn. Jaarlijks vindt er een keuring plaats op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Het MRF-Keurmerk staat dan ook voor kwaliteit en professionaliteit.