Over Regelink Schroothandel

Recycling van ferro/non-ferro metalen & Accu’s

Sinds 1946

Regelink Schroothandel is opricht in 1946 door Harry Regelink senior net na de tweede wereld oorlog. Het was een harde werker die bekend stond om eerlijk zaken doen. Zo gaat Regelink schroothandel nog steeds te werk. Regelink schroothandel is inmiddels uitgegroeid tot een metaalrecyclingbedrijf van formaat. Bij Regelink schroothandel staat de klant centraal en afspraak is afspraak. Wij zijn gevestigd in Kampen, centraal in Nederland. Met directe toegang vanaf de IJssel en dicht bij de snelweg zijn wij makkelijk te bereiken. Onze focus ligt op de onderstaande werkzaamheden:

“Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen”

Harry Regelink
7

Recycling ferro & non-ferro metalen

Regelink schroothandel verzorgt zowel de recycling ferro en non-ferro metalen. Onder ferro verstaan wij alle mogelijk soorten ijzer. Voorbeelden van non-ferro metalen zijn onder andere, koper, lood, aluminium etc.
Op onze werf in Kampen worden deze ferro en non-ferro metalen na inname klaargemaakt voor verdere recycling. Deze worden vervolgens met vrachtwagens of per binnenschip afgevoerd naar recyclingfabrieken binnen en buiten Europa.

7

Container service

Voor bedrijven biedt Regelink schroothandel de mogelijkheid om een schrootcontainer neer te zetten. Wij hebben containers van verschillende volumes zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw afvalstroomverwerking.
Wij kunnen vrijwel direct containers aanleveren. Wij vervoeren de container naar de door u opgegeven locatie. Is uw container vol of heeft u hem niet meer nodig? Op het tijdstip dat u het beste uitkomt halen wij uw container weer op.

7

Recycling van accu's

Regelink schroothandel is onder de Regelink groep één van de marktleiders op het gebied van accurecycling in Nederland.
Oude accu’s worden met behulp van gespecialiseerd transport bij u afgehaald. Op onze werf worden de accu’s gereed gemaakt voor recycling en vanaf hier getransporteerd naar erkende verwerkers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat u een realistische vergoeding, welke gerelateerd is aan de actuele loodprijs, voor uw oude accu’s te geven.
U kunt uw oude accu’s uiteraard ook komen brengen op onze werf in Kampen.

7

Sloopwerken

Ook in sloopwerken hebben wij jarenlange ervaring. Deze sloopwerken doen we in samenwerking met diverse partijen. Wij verzorgen dan zowel de sloop als de afvoer van de vrijgekomen materialen. Alles natuurlijk aangepast aan de wensen van de klant.

Circulaire economie

Wij doen zowel zaken met met particulieren als met bedrijven. Elke werkdag staan wij voor iedereen klaar en denken graag met je mee. Wij bieden je de beste oplossing voor jouw metaal afval. Jouw afval is geld waard maar je draagt ook bij aan een beter milieu. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van Regelink schroothandel. Door een bijdrage te leveren aan het recyclingproces zorgen wij ervoor dat de metalen oneindig kunnen worden gebruikt. Met de hele metaalrecycling branche beperken wij hierdoor de uitstoot op CO2 en zorgen dat de toekomstige generaties ook gebruik kunnen maken van deze  mooie grondstoffen.

Certificering

Kwaliteit en veiligheid is bij Regelink schroothandel erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om dit te waarborgen en zijn door verschillende instanties gekeurd.

Sponsoring

Wij zijn de trotse sponsor van o.a. :

Contact

Hoofdkantoor Haatlandhaven

Haatlandhaven 4
8263 AS Kampen

038-3320788

info@regelinkschroothandel.nl

Stuur een bericht

7 + 10 =