Sloopwerk

Wij denken graag met u mee

SLOPEN & DEMONTAGE

Naast onze core business zijn sloopwerken ook een expertise van ons. Van project begeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen van metaalrestanten. Wij denk graag met u mee. Het is belangrijk dat de sloop van uw pand, loods of fabriekshal op een verantwoordelijke & veilige manier word gerealiseerd.

Verder zorgt Regelink schroothandel ook graag de levering en afvoer van de containers en eventuele demontage werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden in een goede samenwerking uitgevoerd tegen de beste prijs en volgens de hoogste veiligheid, milieu- en wettelijke voorschriften. 

Waarom Regelink Schroothandel

R
Werkzaamheden van A t/m Z
R
AFSPRAAK IS AFSPRAAK
R
EERLIJKE PRIJZEN VOOR UW METAAL AFVAL
R
DUIDELIJKE communicatie
R
Nauwe samenwerking

VRAGEN? BEL +31383320788

Zo gaan wij te werk:

1. Voorbereiding

Voordat wij beginnen is het belangrijk dat de voorbereiding goed is. Om het project succevol te maken worden er duidelijk afspraken gemaakt. Voorafgaand aan uw sloopproject komen wij langs om het project te inventariseren. Aan de hand van de inventarisatie maken wij met u prijsafspraken en maken wij een plan van aanpak.

2. Starten van het sloopproject

Als het plan van aanpak is gemaakt en u akkoord ben gegaan met de afspraken die wij gemaakt hebben kunnen wij beginnen. Wij komen langs op de desbetreffende locatie en beginnen wij met de sloop. De metalen worden apart gesorteerd en afgevoerd naar onze vestiging.

3. Transport

Wij ontzorgen u totaal. Wij verzorgen zelf het vervoer vanaf de slooplocatie richting Kampen.  

4. Circulaire economie

Als wij de metalen hebben ontvangen in Kampen beginnen wij met het sorteren, verwerken en afvoeren. Wij maken de metalen klaar voor een tweede leven.

5. Nabespreking

Als het project klaar is en het terrein helemaal schoon is zullen wij het project nabespreken met u.

KLAAR OM SAMEN TE WERKEN?

Heeft u binnenkort een sloopproject? Wilt u volledig ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Contact

ZAKELIJK 

Haatlandhaven 4
8263 AS Kampen

038-3320788

info@regelinkschroothandel.nl

Stuur een bericht

7 + 5 =