ZAKELIJK

WANNEER U KLAAR BENT VOOR HET ECHTE WERK
;

FERRO & NON FERRO

Wilt u uw metaalafval recyclen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij adviseren u bij het afvoeren van uw metaalafval.

;

CONTAINERSERVICE

Regelink schroothandel biedt haar klanten een container service. Wij plaatsen vaak kosteloos oud metaal containers voor het inzamelen van oud ijzer en oud metaal restanten op uw (bedrijfs)terrein en halen het ook vaak kosteloos op.

;

ACCU'S

Wij denken graag mee over de afvoer van uw accu’s. Heeft u geen accu palletbox? Neem dan contact met ons op.

;

SLOOPWERK

Naast onze core business zijn sloopwerken ook een expertise van ons. Van project begeleiding vanaf het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen van metaalrestanten. 

LANGE TERMIJN ZAKEN DOEN

Wij geloven in persoonlijk zaken doen op lange termijn en hechten veel waarde aan eerlijke afspraken die worden nagekomen. Samen sta je sterk. Ons bedrijf ligt centraal in Nederland dicht bij de snelweg en via directe vaarroutes toegankelijk. In Kampen heeft Regelink Schroothandel 2 werven: Haatlandhaven [43.000 m2] & Installatieweg [7.000 m2]. Naast deze 2 vestigingen valt de Noord-Nederlandse Schrootverwerking Franeker [33.000 m2] ook binnen de Regelink groep.

Wilt u graag metaalafval recyclen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Zo plaatsen wij containers bij uw bedrijf en wisselen ze in overleg.

VRAGEN? BEL +31(0)38-3320788