RECYCLING ACCU'S

INZAMEL- EN AFVOERTRAJECT VOLGENS DE HOOGSTE & LAATSTE MILIEU-EISEN
SOORTEN ACCU’S

Wij denken graag mee over de afvoer van uw accu’s. Heeft u geen accu palletbox? Neem dan contact met ons op. De accu palletbox is van hoogwaardig kunststof met egale wanden en is vloeistofdicht. Uiteraard verloopt het hele gecertificeerde inzamel- en afvoertraject volgens de hoogste en laatste milieu-eisen. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat uw oude accu’s op een hoogwaardige en duurzame manier worden gerecycled voor de beste prijs. 

  

VOORDELEN VAN accu’s inleveren bij regelink schroothandel

R
veilig en gecertificeerd afvoeren
R
Hoogwaardige kwaliteit pallet boxen
R
BESTE PRIJS VOOR UW accu's

Is uw palletbox met accu’s vol?
Dan kunt u de accu’s bij ons eenvoudig lossen.

Dit is onze werkwijze:

Opslag

De accu’s worden dienen in de daartoe bestemde container bewaard te blijven. Als u niet beschikt over een opslagbox dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Vergoeding

U ontvangt een vergoeding die gelijk is aan het gewicht keer de afgesproken kilo prijs(dit is afhankelijk van de loodkoersen).

VRAGEN? BEL +31383320788

PRIJZEN

De prijzen van oud ijzer, metalen en accu’s kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit kan er voor zorgen dat de prijs die u ontvangt van dag tot dag kan variëren. Wilt u graag de actuele prijzen weten? Neem dan contact op met ons.

Wilt u graag met ons samenwerken?

NEEM contact met ons op of vul onze contactformulier in

Contact

ZAKELIJK 

Haatlandhaven 4
8263 BS Kampen

038-3320788

info@regelinkschroothandel.nl

Stuur een bericht

6 + 3 =